Mesud Pezer treći na mitingu  u  Ostravi
Pezer je na kraju zauzep treće mjesto

Dobar uspjeh bh. bacača kugle

Mesud Pezer treći na mitingu u Ostravi

E. Dindić

U češkom gradu Ostrava održan je atletski miting „Czech Indoor Gala“ na kojem je učestvovao i naš najbolji bacač kugle. 

Pobjednik u disciplini bacanje kugle na ovom mitingu je atletičar iz Luxemburga, Bob Bertemes s dužinom od 20,50 m, a drugo mjesto je zauzeo Kanadski bacač kugle Tim Nedow s ostvarenim rezultatom od 20,43 m.

Mesud Pezer je na ovom atletskom mitingu kuglu bacio na dužinu od 20,16 m i s tom dužinom je zauzeo treće mjesto.

"Nisam zadovoljan današnjom dužinom na koju sam bacio kuglu. Do nastupa na Balkanijadi u Istanbulu imam nekoliko dana da se pripremim i koncentrišem kako bi ostvario puno bolji rezultat od ovog današnjeg“ rekao je Pezer.

Naredni nastup Mesuda Pezera je u subotu 16. februara na Balkanijadi u Istanbulu, dok dan kasnije će u istom gradu učestvovati na Međunarodnom atletskom mitingu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi