Pezer slavio na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu

Sjajan nastup našeg atletičara

Pezer slavio na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu

S. Grebović

Dvorana Atakoy u Istanbulu bila je domaćin 25. po redu balkanskog prvenstva u atletici na kojem je nastupio i bh. bacač kugle Mesud Pezer.

Rođeni Zeničanin je hitac bacio hitac dužine 20,75 m, što je bilo i više nego dovoljno za osvajanje prvog mjesta.

"Presretan sam što sam pobjedom započeo novu sezonu, posebno iz razloga što već treći put uzastopno osvajam prvo mjesto na Balkanijadi", prve su impresije Pezera nakon trijumfa.

Ovom pobjedom Pezer je dokazao da mu nema ravnog na ovim prostorima kada je u pitanju bacanje kugle, a već sutra će imati priliku za novu pobjedu, budući da ga očekuje nastup na atletskom mitingu pod nazivom "Istanbul Cup 2020.".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi