Sve osim obična čestitka: Ruski atletičari zaboravili na kamere, ruka "završila" gdje ne treba

Nedavno je održano prvenstvo Rusije

Sve osim obična čestitka: Ruski atletičari zaboravili na kamere, ruka "završila" gdje ne treba

A. Čaušević

Ruski atletičari su na neki način izolovani od ostataka svijeta, uglavnom iz političkih razloga, ali to ih ne spriječava da se međusobno takmiče i čekaju zeleno svjetlo za nastupe na međunardonoj sceni pod zastavom svoje zemlje.

Tokom prošlog vikenda u Moskvi je održano prvenstvo Rusije u atletici, a jedna čestitka je izazvala ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Riječ je o skakačima u vis, Anni Boch i Stepanu Kekinu.

Booch i Kekin su očigledno u jednoj vezi, a nakon jednog nastupa ruske atletičarke uslijedila je čestitka koja se našla u centru pozornosti.

Naime, poslije poljupca i zagrljaja, Kekin se nije suzdržao, a da ne udari svoju djevojku po zadnjici te kao da je zaboravio da brojne kamere snimaju sve šta se dešava.

Inače, Booch je svestrana djevojka jer se osim atletikom još bavi fotografijom, dok je ujedno i kondcioni trener.

Oglasi

Ona nije uspjela postati prvakinja Rusije, ali zato jeste njen dečko koji je postao najbolji sedmobojac u svojoj zemlji što mu je najveći uspjeh u karijeri.

Hoće li nastupiti u Parizu?

Kao što je poznato ruski atletičari već godinama na velikim takmičenjima ne mogu nastupati pod zastavom svoje zemlje, razlog su suspenzije zbog dopinga, ali i ruska agresija na Ukrajinu.

Rusima je bio zabranjen nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Tokiju, ali su u decembru dobili dozvolu da se takmiče u Parizu.

Na Ljetnim igrama u francuskoj prijestolnici svi Rusi koji se budu takmičili će nastupati pod oznakom: "Individualni neutralni sportista."

Izvršni olimpijski komiteta (IOC) je još u julu prošle godine donio odluku da Rusija i njen bliski saveznik Bjelorusija ne dobiju poziv za Igre u Parizu od 26. jula do 11. augusta.

Top Komentari

DDG
Osim fudbala i borilačkih sportova koji imaju svoju rubriku, svi ostali sportovi su zastupljeni u ovoj “Mix” rubrici. Tako da ovoj rubrici pored svih mogućih vijesti iz košarke, odbojke, rukometa, skijanja, klizanja, gimnastike, atletike, hokeja, plivanja, tenisa…Čauš odluči da napiše (vjerovatno prepiše ili prevede na Google) i objavi prilog o tome kako je neko nekom stavio ruku na dupe na atletskom prvenstvu u Rusiji. Ljudi dragi pa to je bolesno
0 0
kenny
''zavrsila'' ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi