Sandra Perković razmišlja da napusti Hrvatsku: 'Pa, moj Edis radi za 4 hiljade kuna...'

Najbolja hrvatska sportašica

Sandra Perković razmišlja da napusti Hrvatsku: 'Pa, moj Edis radi za 4 hiljade kuna...'

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković razmišlja o tome da napusti domovinu.

Razlog je taj što je njen trener Edis Elkasević dobio ponudu iz inostranstva, a Perković će vjerovatno krenuti za njim obzirom da se radi o treneru koji ju je vodio do najvećih uspjeha.

Ona se pojavila danas na press konferenciji uoči početka nove sezone i saopštila ovu vijest.

"Ne osuđujem Edisa, on ovdje radi za četiri hiljade kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje", kaže Perković i dodaje:

"Sljedeće godine su Olimpijske igre u Tokiju. Moj cijeli svijet je okrenut prema tom događaju. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro ni za mene ni za Republiku Hrvatsku".

Inače, za Sandru sada slijedi prvi ovosezonski miting Dijamantske lige u Stockholmu gdje će sigurno biti velika favoritkinja za prvo mjesto.

Ona je sa svojih 26 godina u karijeri osvojila sve što se moglo osvojiti. Dvostruka je olimpijska i četverostruka europska pobjednica te vlasnica još mnogih medalja od kojih je većina zlatnog sjaja. Također, vlasnica je hrvatskog rekorda u bacanju diska i to već pet godina.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
drži se ti Edisa, pusti kladivo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi