Ulaznice za Svjetsko prvenstvo u atletici se prodaju velikom brzinom

Spektakl je zagarantovan

Ulaznice za Svjetsko prvenstvo u atletici se prodaju velikom brzinom

S. Grebović

Prijestolnica Katara će od 28. septembra do 6. oktobra ugostiti najbolje atletičare svijeta u okviru 17. po redu Svjetskog atletskog šampionata.

Svega 15 dana dijeli nas od početka Svjetskog prvenstva u atletici, Doha 2019, jedne od najvećih sportskih manifestacija godine. Kako se ovo takmičenje bliži tako se i sve većom brzinom prodaju ulaznice za ovaj događaj, ako je vjerovati riječima organizatora.

Stadion Khalifa u Dohi će ugostiti više od 2000 najboljih atletičara koji dolaze iz 213 zemalja širom svijeta, a prisutne na stadionu kao i one pored malih ekrana će zabavljati službena maskota šampionata po imenu Falah, koja će imati za cilj da prvenstveno animira mlađu publiku.

Također, svim posjetiteljima će biti na raspolaganju više od četiri hiljade volontera čiji će zadatak biti da gostima boravak u Dohi učini što ugodnijim.

Paketi ulaznica za dugo očekivano IAAF Svjetsko prvenstvo u atletici se velikom brzinom rasprodaju navijačima širom svijeta. Ljubitelji "kraljice sportova" mogu birati niz opcija prilikom kupovine karata.

Cijene, kao i svugdje, variraju u zavisnosti od sjedišta sa kojeg pratite takmičenje. Porodični i grupni popusti su također dostupni onima koji žele pratiti neko takmičenje u društvu svoje porodice ili u društvu kolega sa posla.

Cijene ulaznica i kategorije sjedišta:

Kategorija A - klasična sjedišta na tribinama: QR60 (nešto manje od 30 KM)
'Pratite svog prvaka A'- dodijeljeno sjedište: QR150 (oko 73 KM)
'Pratite svoje prvake B'- dodijeljeno sjedište: QR120 (oko 58 KM)
Završna linija - dodijeljeno sjedište: QR300 (nešto manje od 150 KM), (rasprodano)

Kontaktirajte [email protected] kako biste rezervisali željeni paket ulaznica ili jednostavno posjetite zvaničnu stranicu Svjetskog prvenstva.