15 miliona funti u garaži: Nevjerovatna kolekcija automobila Romana Abramoviča!

Ruski tajkun posjeduje čak 15 automobila

15 miliona funti u garaži: Nevjerovatna kolekcija automobila Romana Abramoviča!

E. Čaušević

Vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič, nalazi se u velikim problemima u posljednje vrijeme jer još uvijek nema mogućnost da se vrati u Veliku Britaniju nakon što mu je istekla viza.

Abramovič je prije nekoliko sedmica podnio zahtjev za novu vizu, ali još uvijek nije dobio nikakav odgovor. Navodno, Britanci istražuju ruskog tajkuna, odnosno način na koji je Abramovič stekao veliko bogatstvo.

Milijarder i vlasnik Chelseaja nema trenutno pravo da se vrati u London, a iz ovog kluba nadaju se da će se stvari brzo riješiti. U Chelseaju ne smiju ni pomisliti šta bi se moglo desiti ukoliko Abramovič bude morao prodati klub od kojeg je napravio evropskog giganta.

Ipak, sigurno da Abramovič nije previše zabrinut oko svega sve dok je njegov novac siguran. Ruski tajkun uživa kupovati skupe stvari, a skoro najviše novca troši na automobile. Nestvarno zvuči da njegov vozni park košta čak 16 milina funti.

Abramovič u svojoj garaži ima čak 15 automobila. Najskuplji automobil i njegovoj kolekciji košta 2,5 milina funti, dok je najjeftiniji 100.000 funti.

1/16 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi