7

Komentari (7)

user1604395621
Kad kamermani u F1 pomisle da nema težeg posla od njihovog,nek dodju u Banoviće i spuste se u rudnik.
Zulfikar
Pa nisu demineri vec kamermani.
seyof1
stvarno sramota koliko ih izrabljuju i omalovazavaju i to sve za nekojiko hiljada E po utrci ccccc. mani se tog divljeg posla dodji kod nas dobit ces lopatu (mozes je kupiti u pennyju na rate) i nekoliko kubika zemlje dnevno i sve za par stoja KM (mjesecno, ako bude dobar mjesec)
LOLLOL
Brate vi ste itgleda cijela nacija baustelaca i ne priznajete nista osim fizickog lopatanja. Sve gledate kroz tu prizmu i to vam je zivot. Jbg ovo je clanak za covilizovanije ljude i na njih se misli a ne na vas
El_Matador
Bošnjo misli da je samo fizički posao posao. **** nas ko nas napravi ovakve. Ima ljudi koji ništa teže od kašike nisu podigli, a na kraju se unište - zbog posla. Zašto? Zato što ne traži svaki posao fiziku, nego umni rad, psihičku stabilnost i prije svega orgovornost, a od toga svako može da pukne.
Juve88
Bas si civilizovan, još se ni pisati nisi naučio. Prc
blabla96
hljeb sa sedam kora jedu nema sta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.