Bijesni Verstappen se obračunao sa Oconom nakon trke

Holanđanin se nije mogao suzdržati

Bijesni Verstappen se obračunao sa Oconom nakon trke

Esteban Ocon je danas napravio skandalozan potez na trci za Veliku nagradu Brazila.

On je sredinom trke uništio sve Maxu Verstappenu koji se približavao sigurnoj pobjedi. Versappen je bio lider ispred Hamiltona, ali nevjerovatni Ocon, koji je zaostajao čitav krug, je pokušao da se trka sa Holanđaninom te ga je tom prilikom zakačio i izbacio iz utrke.

Verstappen se srećom uspio vratiti na stazu, ali je izgubio prvu poziciju i na kraju se morao pomiriti sa drugom stepenicom pobjedičkog postolja.

Nakon trke holandski vozač je ušao u box i krenuo da se fizički obračuna sa Oconom, ali ga je na kraju samo dva-tri puta odgurno i na tome se sve završilo.

Top Komentari

Raikkonen
Ocon pi*ka od vozača oduzeo mu pobjedu čisto bezveze ološ od vozača.
25 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije