Leclerc slavio pobjedu u Monte Carlu i popio previše, pa na bizaran način izašao iz noćnog kluba

Vozač Ferrarija se maksimalno opustio

Leclerc slavio pobjedu u Monte Carlu i popio previše, pa na bizaran način izašao iz noćnog kluba

Endin Čaušević

Vozač Ferrarija, Charles Leclerc, pobijedio je u nedjelju u utrci za Veliku nagradu Monte Carla koja je za njega domaći teren s obzirom da je rođen i živi u tom gradu. Leclerc je konačno "skinuo prokletstvo" sa sebe, a naveče je znao kako to da proslavi.

Leclerc je prethodnih godina bio nevjerovatan maler kada je utrka u Monte Carlu u pitanju, te na "domaćem terenu" nije uspio nikako da napravi značajan rezultat.

Međutim, vozač Ferrarija uspio je konačno da razbije to "prokletstvo" i upiše pobjedu pred svojim navijačima, te se nakon utrke vidjelo koliko je to Leclercu značilo.

Leclerc je jedva zadržao svoje suze nakon što je slavio pobjedu, a čak je nakon toga od dragosti skočio u more sa šefom Ferrarija.

Također, Leclerc je putem radio veze poručio svojoj ekipi da ne smije napustiti Monte Carlo tog dana i da će njegovu pobjedu na domaćem terenu proslaviti na pravi način.

Leclerc je na kraju organizovao proslavu u jednom noćnom klubu u Monte Carlu i maksimalno se opustio što je najbolje pokazalo kakav teret je pao s leđa vozača Ferrarija.

Oglasi

Pojavio se i snimak na društvenim mrežama na kojem se vidi da je Leclerc popio više nego što treba, a on se prilikom izlaska iz noćnog kluba pokrio zastavom preko glave kako ga kamere ne bi snimile u takvom stanju.

@leclercleclerccharleslec

Um, I think I've seen this before #alexandrasaintmleux #wagsf1 #fyp #couple #alexandramalenasaintmleux #alexandrasaintmleuxedit #alexsaintmleux #charlesleclerc #wags #chalex #joost

♬ Europapa - Joost

Sigurno je da je bilo mamurluka narednog jutra, a navodno Leclerc je platio i pozamašnu cifru kada je u pitanju račun u tom klubu.

Međutim, Leclerc neće imati previše vremena za slavlje i odmor s obzirom da nas već za desetak dana očekuje utrka za Veliku nagradu Barcelone.

Utrka za VN Barcelone vozit će se 9. juna i navijači Ferrarija se nadaju da će Leclerc ponovo doći do pobjede što bi nam sigurno donijelo velika uzbuđenja u borbi za titulu prvaka s obzirom da bi smanjio zaostatak za vodećim Maxom Verstappenom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi