Nevjerovatan udes u Monzi: Poletio kroz zrak, pa se zabio u bolid Dine Beganovića

Bizaran sudar timskih kolega

Nevjerovatan udes u Monzi: Poletio kroz zrak, pa se zabio u bolid Dine Beganovića

Endin Čaušević

Nevjerovatan sudar vidjeli smo jučer na utrci Formule Regional koja se vozila na stazi u Monzi.

Ovo je bila posljednja utrka u sezoni Formule Regional koju je obilježio nevjerovatan sudar u kojem su učestvovali vozači iz ekipe Preme, Dino Beganović i David Vidales.

Beganović koji je inače porijeklom iz Zenice imao je vodstvo u utrci kada ga je Vidales pokušao prestići u šikani "Della Roggia".

Bilo je jasno da je Beganović zatvorio prolaz Vidalesu koji je nakon toga izašao sa staze i naišao je na jedan od ivičnjaka kada se pokušao vratiti na stazu i onda je nastao haos.

Vidales je doslovno poletio s bolidom kroz zrak nakon što je naletio na ivičnjak i zabio se u bolid u kojem je bio njegov timski kolega Dino Beganović.

U ekipi Preme nisu mogli da vjeruju kakav incident je izazvao njihov vozač koji ih je koštao sigurnih bodova u ovoj utrci jer su bili pred pobjedom.

Top Komentari

Zoilomas
Vrati se jaci Dino!!! Bosanski F1 vozac I ponos drzave!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi