Ona voli brze i žestoke: Svaki muškarac bi zbog poteza rukom dobio šamar, ali ne i ovaj ulični trkač

Scena sa amaterske utrke

Ona voli brze i žestoke: Svaki muškarac bi zbog poteza rukom dobio šamar, ali ne i ovaj ulični trkač

Admin Čaušević

Djevojkama su oduvijek bili privlačni muškarci na mototoima ili u skupim automobilima. Vjerovatni razlog je adrenalin koji sa sobom nosi brza vožnja kako dvotočkašima tako i četverotočkašima.

Ljeto je vrijeme kada se zvijeri na dva točka izvlače iz garaža i ulični trkači se spremaju za brzu vožnju kako gradskim tako i regionalnim putevima.

Motociklizam je jedan od najpopularnijih trkačkih sportova, a u svijetu je dosta događaja gdje se organizuju amaterske trke motora, to je slučaj i u Kolumbiji.

Internetom je počela kružiti zanimljiva fotografija jedne djevojke koja je željela fotografiju sa uličnim trkačem koji je očigledno jako popularan u svom kraju.

I dok je djevojka pokušala trkaču staviti ruku u džep, on se poprilično oslobodio i svojom lijevom rukom je napravio zaista perverzan potez.

Oglasi

Scena iz Kolumbije je viralna na interentu

Za nešto ovako skoro svaka djevojka bi muškarcu uputila šamar, ali ovaj ulični trkač je očigledno veliki sretnik pošto je umjesto šamara dobio osmijeh.

Inače, dosta je je djevojaka koje su slabe na motore i vrlo često vole da se fotografiše na "zvijerima" koji za nekoliko sekundi razviju brzinu veću od 100 km/h.

Psiholozi kažu da je razlog zašto su moticiklisti djevojkama seksipilni činjenica da one motocikle još uvijek doživljavaju kao nešto izazovno i buntovno.

Analizirajući zašto djevojke vole motickliste psiholozi su došli do četiri zaključka. Bikeri su savršeno izdržljivi, zatim su zabavni i spontani, čine da se žena osjeća ženom te osnažuju žene da pokažu svoju divlju stranu.

No, za razliku od prošlosti, bicikli i biciklisti su socijalno prilagodljiviji, baš kao i tetovaže. I baš poput tetovaža, motocikl je najčešće skriveni dragulj i uzbudljiv faktor zabave.

Sportski mostori su sve popularniji među djevojkama

Upravo iz tog razloga sve je češća pojava vidjeti zgodnu i atraktivnu djevojku kako upravlja motociklom i tako plijeni pažnju muških pogleda.

Oglasi