Stravična nesreća u Kataloniji, djevojka velike zvijezde u šoku i sa suzama u očima sve posmatrala

Stravična nesreća u Kataloniji, djevojka velike zvijezde u šoku i sa suzama u očima sve posmatrala

E. Škorić

Branilac naslova svjetskog prvaka u Moto GP-u, Italijan Francesco Bagnaia, teško je pao, a onda ga je pregazio vozač KTM-a Brad Biner. Sve to dešavalo se na startu utrke za Veliku nagradu Katalonije.

Vodeći u poretku motociklista krenuo je u današnju utrku s prve pozicije, no onda je sam pao kada je izgubio kontrolu nad prednjim točkom, zbog čega je odletio preko volana.

Uslijedio je niz sudara, na kraju je nekoliko motociklista završilo na podu, ali najteže je prošao nesretni Bagnaia.

Italijan je odmah prevezen u medicinski centar na dodatne pretrage.

[twitter]https://twitter.com/TheMrMatthewCFB/status/1698306467076481263[/twitter]

Oglasi

Bagnaia je u prošlosti često učestvovao u saobraćajnim nesrećama. Prošle godine je kažnjen jer je pao na alkotestu. Čak tri puta je postotak alkohola u krvi Francesca Bagnaie prešao dozvoljenu granicu.

Njegov današnji pad s motocikla teško je pogodio njegovu djevojku Doviziju Castellini, koja je počela da plače kada je vidjela šta se desilo.

Bila je uplašena, a naravno i sada dok je u bolnici ona se moli da s njim sve bude u redu. Pokušavali su je utješiti iz Ducatijevog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti