Grosjean: Jedini smo parirali Red Bullu

Drugi put zaredom treći

Grosjean: Jedini smo parirali Red Bullu

Drugu utrku zaredom Romain Grosjean je završio na postolju. Drugi put treći, četvrti put ove sezone. Francuz je odradio dvije odlične utrke, pogotovo današnju kada je dobrim dijelom bio na vrhu poretka.

" Start je bio odličan, kompletna utrka je bila vrlo dobra. Na kraju su nas pobjedili vozači Red Bulla, ali smo im uspješno parirali. U trenucima kada sam držao prvo mjesto, mislio sam da je došao i taj dan, za moju prvu pobjedu. Bili smo dosta dobri na srednje mekoj komponenti guma, za razliku od tvrde sa kojom se nisam mogao odbraniti u završnici" objasnio je Grosjean

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.