Hamilton: Bolid sam zaustavio iz predostrožnosti

Lewis je ranije završio drugi slobodni trening

Hamilton: Bolid sam zaustavio iz predostrožnosti

Lewis Hamilton je postavio najbolja vremena na slobodnim treninzima u Austinu iako je drugi morao završiti nešto ranije zbog problema sa bolidom. Kako i sam Hamilton kaže, problema za nastavak vikenda ne bi trebalo biti

" Zaustavio sam se iz predostrožnosti, ali se ovakve sitnice mogu dogoditi i vjerujem da neće biti problema za nastavak vikenda. Bolje je da se dogodilo u petak nego u subotu tokom kvalifikacija ili u nedelju za vrijeme utrke. Vjerujem da će utrka biti neizvjesna i očekujem veliku borbu prije svega sa Rosbergom.
Ono što mogu reći jeste da uživam voziti na ovoj stazi, tu je veliki broj mojih navijača, tako da sa nestrpljenjem čekam ostatak vikenda. Spreman sam za veliku utrku " rekao je Lewis Hamilton po završetku drugog slobodnog treninga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije