Hamilton: Fokusiran sam na McLaren i ovu sezonu

Britanac još ništa nije odlučio

Hamilton: Fokusiran sam na McLaren i ovu sezonu

M. Maksimović

Dan nakon što je Eddie Jordan za BBC napisao kako Lewis Hamilton uskoro potpisuje za Mercedes, reagovao je i sam Hamilton.Hamilton je u Monzi kratko razgovarao sa novinarima.

''Još uvijek ne znam za koju ekipu ću voziti naredne sezone.Za sada sam fokusiran na onu za koju vozim a to je McLaren.Na posljednje dvije utrke slavili smo i nadam se da u takvom ritmu možemo nastaviti i u Monzi.To je ono na što moramo biti fokusirani. Što se tiče mene, ja nemam rok do kada moram odlučiti za koju ekipu ću voziti naredne sezone, međutim dobro bi bilo da odlučim prije početka nove'' kratko je objasnio Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.