Hamilton, ipak, ne želi iz McLarena

Hamilton, ipak, ne želi iz McLarena

Aktuelni prvak Formule 1, Britanac Lewis Hamilton nedavno je sasvim iznenađujuće izjavio da bi mogao napustiti McLaren Mercedes.

- Ne bih imao ništa protiv da saslušam ponude i drugih ekipa. To bi za mene bio veliki kompliment i bio bih lud da je barem ne razmotrim. Međutim, činjenica je da nisam dobio nijednu ponudu od drugih ekipa, kazao je nedavno mladi Britanac.

Ipak, kada je shvatio na kakve se sve načine može protumačiti ova njegova izjava, Hamilton je brže bolje dao novu izjavu.

-    Sve što sam želio reći bilo je da je dobro ako vas traže druge momčadi jer to dokazuje vašu kvalitetu. Sretan sam u McLarenu i želio bih ovdje i završiti svoju karijeru, dodao je Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.