Ostaje li Hamilton u Mercedesu?
FOTO - EPA

Ostaje li Hamilton u Mercedesu?

A. Beganović

Lewis Hamilton, nije siguran da li će sa Mercedesom potpisati novi ugovor.

Iako ugovor Mercedesa i Hamiltona ističe na ljeto naredne godine, novi još nije potpisan, a sam Hamilton zapravo još uvijek nije siguran da li će i dalje voziti za momčad Mercedesa.

„Obično pravimo plan za trogodišnja razdoblja. Ali, naravno, sada je drugo vrijeme. Želim li potpisati trogodišnji ugovor? To je takođe pitanje. Još uvijek ima mnogo pitanja na koja treba odgovoriti", istakao je šesterostruki svjetski prvak i dodao:

"„Nisam pregovarao ni sa kim drugim i ne planiram to učiniti. Jednog dana Toto Wolff i ja ćemo razgovarati o tom pitanju i vidjet ćemo hoće li naš put biti zajednički. Vrijeme će pokazati. Nadam se da će biti vijesti u sljedećih nekoliko mjeseci".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi