Hamilton prekinuo sa Nicole Scherzinger
Uzrok Hamiltonovih slabih vožnji?

Sloboda iznad svega

Hamilton prekinuo sa Nicole Scherzinger

Aktuelni prvak Forumule 1, Lewis Hamilton, osim što je ovog ikenda u Monzi ostao bez bodova, izgubio je i djevojku, pjevačicu grupe Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger.

Za razliku od vožnje gdje bi Hamilton želio, ali ne može, sa Nicole je situacija obrnuta: može, ali ne želi. Naime, prema pisanju britanskih medija, Scherzingerova je željela veću odgovornost od mladog vozača Formule 1, a on nije bio spreman da vezu podigne na veći nivo.

«On je mlad svoju slobodu cijeni iznad svega. Nije se želio odreći užitaka i za čitav život se vezati za Nicole. Ona je ostala škoirana.», rekao je neimenovani izvor za Daily Mirror.

Da su poznatom paru stvari krenule nizbrdo ne govore samo loše Hamiltonove vožnje u ovoj sezoni. I za Nicole, ništa ne ide kao što je planirano. Pussycat Dolls su pred raspadom, članice grupe međusobno slabo komuniciraju, a Scherzingerova sve češće govori o solo karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.