Hamilton: Prezadovoljan sam drugim mjestom

Popravio je štetu nakon kvalifikacija

Hamilton: Prezadovoljan sam drugim mjestom

Lewis Hamilton je imao velikih problema tokom kvalifikacija, ali je stvari itekako uspio popraviti tokom nedeljne utrke. Na kraju je bio drugi, drugi u posljednje tri utrke. Za razliku od Monaca, danas Lewis nije bio nezadovoljan

" Nakon kvalifikacija, cilj je bio smanjiti štetu tako da sam maksimalno zadovoljan drugim mjestom. Danas sam imao odličan start, tokom sezone smo radili na startu i ovo je bio jedan od najboljih. Strategija je dobro ispala, došao sam na kraju do drugog mjesta. Imao sam priliku da pritisnem Nicu, ali je on opet vozio svoju utrku, bez greške. Kompletna ekipa je odradila odličan posao, završili smo na prvom i drugom mjestu, a navijači su posebna priča. Sljedeća utrka se vozi u Silverstoneu prod mojim navijačima i ja tamo moram ići na pobjedu " istakao je Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti