Hamilton: Tamo ima mnogo lijepih djevojaka, morao bih biti što dalje od grada

Od naredne godine VN Miamija?

Hamilton: Tamo ima mnogo lijepih djevojaka, morao bih biti što dalje od grada

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme sve više se priča o tome da bi Formula 1 mogla dobiti još jednu utrku u Sjedinjenim Američkim Državama i to u Miamiju.

Nakon što je Liberty Media preuzeo komercijalna prava Formule 1 uporno se radi na tome da se ovaj sport što više promoviše kako bi vratio nekadašnju popularnost. Jedna od ideja je da se uvede Velika nagrada Miamija i to već od naredne sezone.

Ova ideja se nije baš svidjela ljubiteljima najbržeg cirkusa na svijetu, ali čini se da vozači nemaju ništa protiv "američkog Monaca". Aktuelni prvak Lewis Hamilton ima iskustva u ovom gradu gdje je često bio u noćnim provodima. Zbog toga je poručio da bi taj vikend u Miamiju bio previše uzbudljiv.

"Nemam namjeru pobijediti u toj utrci jer je to mjesto previše uzbudljivo. Miami je odlično mjesto za zabavu. Bilo bi sigurno paklenog tog vikenda i morao bih biti dalje od grada i svih tih zabava. Tamo ima toliko lijepih djevojaka i jednostavno previše lijepih stvari koji vam skreću pažnju od utrke", rekao je Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi