Horner: Nadamo se kako ćemo sljedeće sezone zaprijetiti Ferrariju i Mercedesu

Šef Red Bulla

Horner: Nadamo se kako ćemo sljedeće sezone zaprijetiti Ferrariju i Mercedesu

E. Ganibegović

Christian Horner je u razgovoru za Motorsport.com rekao kako je momčad preživjela najgoru sezonu po pitanju pouzdanosti motora od 2006. godine, te se nada boljoj narednoj godini. 

Red Bull je imao velikih problema tijekom prethodne sezone sa Renaultovom pogonskom jedinico. što je vjerovatno uticalo na Verstappena i Ricciarda da se uključe u borbu za titulu.

"Po pitanju pouzdanosti motora te općenit pouzdanosti je bila najgora koju smo imali od 2006. godine", rekao je šef Red Bulla.

"Naš partner radi kako bi odstranio taj problem tijekom zime, također rate to i za svoju momčad. Nadamo se kako možemo zajedno zaprijetiti Ferrariju i Mercedesu iduće godine u borbi za prvenstvo, no oni naravno neće mirovati niti iduće godine."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti