Horor u Arizoni: Sudar sa kravom pri brzini od 180 km/h
Foto: Screenshot

Utrku Parker 425 obilježila stravična nesreća

Horor u Arizoni: Sudar sa kravom pri brzini od 180 km/h

Teme:

Na društvenim mrežama se pojavio užasavajući snimak trenutka sudara automobila i krave tokom utrke Parker 425 koja se održava u Arizoni.

Vozač jednog od automobila koji su učestvovali u utrci je jurio brzinom od preko 180 km/h kroz pustinju u Arizoni kada su dvije krave istrčale ispred njega.

Momenat sudara je zabilježila kamera postavljena u automobilu, a sve je izgledalo zaista užasavajuće. Iako je nesretna životinja nastradala, vozač je prošao bez težih povreda, te je zaista začuđujuće da je njegov automobil ovako dobro izdržao sudar pri velikoj brzini.

Inače utrka Parker 425 je dobila naziv po mjestu u kojem se održava, a predstavlja izazov izdržljivosti i automobila i vozača s obzirom da se vozi upravo 425 milja, odnosno nešto više od 680 kilometara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi