Hostese na utrci Formule u Španiji mogu zaraditi 200 eura, ali obim grudi je ključan!

Nevjerovatan uslov

Hostese na utrci Formule u Španiji mogu zaraditi 200 eura, ali obim grudi je ključan!

E. Čaušević

Formula 1 odavno je postala nevjerovatan biznis, a sve manje se pažnja daje sportu koji je stvorio ovo takmičenje.

Čak je prije nekoliko dana vozač Ferrarija, Sebastian Vettel, poručio da postoji mogućnost da za dvije godine napusti Formulu 1 jer mu se nikako ne sviđa što je to samo postao jedan veliki biznis.

Nova pravila koje imamo iz sezone u sezonu se skoro nikome ne sviđaju i mnogi se boje da Formula 1 gubi svoju draž.

Organizatori utrka promijenili su pravila čak kada su u pitanju i hostese koje budu kraj bolida na početku, te na kraju utrke. Hostese više nećemo gledati jer je odlučeno da je to samo "bacanje" novca što je naljutilo sve fanove F1.

Ipak, hostese će ostati tradicija u Formuli 4, a nevjerovatan konkurs našao se u centru pažnje. Pred utrku u Španiji tražili su hostese, a jedini uslov je bio da imaju velike grudi, odnosno obim 95 ili 100 centimetara.

Hostese će zaraditi po 200 eura na ovoj utrci, te će im biti plaćeni svi troškovi. Međutim, ukoliko nemaju velike grudi onda nema potrebe da se prijavljuju.

Top Komentari

Svojprisebi
Toooo sisulje
7 0
pashabih
i vagina mora bit fi 3 centa
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi