5

Komentari (5)

AlphaStrong
@BosanskaSvedska vidi brate našeg voje, islamski teolog, počeo nam dersiti i proklinjati po portalu. Samo se pitam jel još uvijek misli da sam ja ti, a ti ja? Šta reći, sapuni ipak učine svoje.
BosanskaSvedska
On u zadnje vrijeme misli previse, a jes ona zebra pljunuta vojo iz sandzaka,a nas dvojica u autu da ga ganjamo!
AlphaStrong
Pa ja, navijači partizana, crno-beli. Hvala ti što si me podsjetio, vidim ja meni sve liči na nekoga, a ono naš dobri vojo.
HamzaVojvoda
Sta radis konju tu ispred auta se naturas ko curka bez glave @AlphaStrong
jolinecrimson
Supruga je kupila kapsule koji su promijenili naš sеks, sada isti kao i prije vjenčanja: dugačak, strastven, S kamenom еrеkcijom i osjećam se kao pastuh, a supruga želi još i još. Savjetujem svima da isprobaju ove kapsule, moja supruga je kupila ovdje:----> do.my/bkmaca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.