5

Komentari (5)

Martial9
PA sta imao je I sumaher tada najbolji bolid PA je pobjedivao PA sta po meni je Hamilton bolji
realno_govoreci
6 titula novinaruuuuu. Ako nista majka mu stara malo proguglaj i informisi se
semirlebron
6 titula , a ne 5 kao sto pise.
Miskolizac
Ima talenta ovdje,ali njegov bolid cini ogromnu razliku i zato ovo nije "pravi" rezultat. Schumacher je ipak najveci..i uvijek ce biti ma sto Hamilton napravio.
DamirS
Mislim da je Hamilton svoj talenat dokazao već u svojoj debitantskoj godini kada je u istom timu pobijedio Alonsa. A ako se sjećate, Alonso je tada bio dvostruki SP i sezonu prije je pobijedio Schumachera iako je tada Ferrari bio za nijansu bolji od Alonsovog Renaulta. Nemojte sad da svodite Hamiltonov uspjeh samo na moćan bolid. Pa i Schumi je 5 godina u Ferrariju imao svemirski brod naspram drugih bolida.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.