8

Komentari (8)

Zubandan
Novinari i ne prate F1,nisu gledali ni ovu utrku jer da jesu vidjeli bi da je preteko Hamiltona izvan staze.
DamirS
Evo šta je Verstappen sam rekao o toj situaciji: "Ich spürte sofort, dass ich von der Bahn geraten würde, und mir war auch klar, dass ich die Position zurückgeben muss. Damit habe ich an sich kein Problem." Osjetio sam odmah da sam napustio stazu i bilo mi je jasno da moram vratiti poziciju. Nemam nikakvih problema s tim. A vi i dalje naglabajte svoje nekakve teorije.
Mehinaldo
Gledao sam trku na sportklubu i realno spominjalo se kako hamilton stalno izlazi van staze u toj krivini i niko ga nije kaznio a kasnije verstapena poderu zbog tog nisu posteni
realno_govoreci
Hamilton je izlazio na tom dijelu kada nikog nije preticiao i dobio je upozorenje da ne izlazi sa staze.Ovdje se radi o preticanju ,odnosno nije ga mogao preteći osim da nije izasao sa staze,zbog toga je kaznjen,o neregulsrnom preticanju a ne zbog izlazenja sa staze.Borba je bila za prvo mjesto i pobjedu.Ako Hamilton nije zasluzio da pobjedi zbog tih jesenja prije onda nije ne Vrstapen jer nije mogao drugacije preteći Hamiltona.
Mehinaldo
Ok nisam neki strucnjak i prihvatam tvoje objasnjenje ali pitam te jel hamilton sticao korist vremenaku u tim krugovima prije na osnovu toga sto je silazio sa staze tako je u trci onaj njihov kontakt radio sa vozacima kao govorio verstapenu koristi i ti hamilton to koristi svaki krug ako postoji traka ocrtana jel posteno da se vozi da cijelo auto nesmije izaci van staze jel tako znaci da bi hamilton svaki krug morao malo sporije tu proci da bi ostao u stazi po meni nije posteno nekazem da nije zasluzio ali nije ok ako ste njemu tolerisali pretigao ga je po putanji kojom je on stalno isao
Melo15
Lijepo objasnjeno!
realno_govoreci
Jel vi vidite da ga je pretekao u ovoj krivini? Al i vi novinari zakuhate kad hocete
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.