Lewis Hamilton šokirao svijet objavom pred Veliku nagradu Saudijske Arabije!

Ovome se niko nije nadao

Lewis Hamilton šokirao svijet objavom pred Veliku nagradu Saudijske Arabije!

E. Ganibegović

Dan prije kvalifikacija za Veliku nagradu Saudijske Arabije, sedmostruki prvak svijeta Lewis Hamilton, donio je jednu vrlo neočekivanu i čudnu odluku.

Kvalifikacije za Veliku nagradu Saudijske Arabije na programu su u Džedi sutra od 18 sati, dok je trka za trofej planirana 24 sata kasnije. 

Uoči takmičenja u Aziji, sedmostruki prvak svijeta, Britanac Lewis Hamilton, donio je jednu nevjerovatnu odluku kakvoj se malo ko nadao.

On je objavio u petak da se rastaje od Angele Cullen, koja mu je fizioterapeutkinja i savjetnica od 2016. godine.

U poruci objavljenoj na Instagramu, britanski vozač je nagovijestio da Angela Cullen želi učiniti korak da "slijedi svoje snove".

"Angela je bila uz mene poslednjih sedam godina, gurajući me da budem najbolja verzija sebe. Ja sam jači sportista i bolji čovek zbog toga.

Oglasi

Danas se nadam da ćete joj se pridružiti i poželjeti mu sve najbolje sada dok preduzima sljedeće korake da slijedi svoje snove. Hvala ti na svemu Ang, jedva čekam da vidim šta ti budućnost nosi", napisao je Hamilton na Instagramu.

"Prije tačno sedam godina prvi put sam ušla u paddock Formule 1. Danas sa uzbuđenjem mogu objaviti da ću se upustiti u novu avanturu. Lewis, KOZA, bila mi je čast i zadovoljstvo biti s tobom. Tako sam ponosan na tebe i sve što si postigao. Hvala vam što me podržavate, vjerujete u mene i pokazujete mi neograničeni potencijal koji svi imamo", napisala je Angela.

Angela Cullen pomogla je Lewisu Hamiltonu da osvoji pet titula svjetskog prvaka u Formuli 1 između 2016. i 2023. godine.

Lewis Hamilton je u padu i nije pobijedio u utrci od Velike nagrade Saudijske Arabije u decembru 2021.

U prvoj trci sezone 2023. u Bahreinu 5. marta, Lewis Hamilton završio je peti5. Vozači Red Bulla Max Verstappen i Sergio Perez dominirali su i na kraju zauzeli prve pozicije.

Top Komentari

makelele
Jao, kakav šok
1 0
HamzaVojvoda
Ebali vas naslovi tako glupi zato vas sve manje i manje ljudi prati. Citam vas od 2008 i bas ste pravo **** postali
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi