Ljubavna priča: Alfa predstavila novi F1 bolid!
Foto: Alfa Romeo Racing

Sve je u znaku Dana zaljubljenih

Ljubavna priča: Alfa predstavila novi F1 bolid!

Nakon što je McLaren predstavio svoj novi bolid, isto je učinio i Alfa Romeo Sauber F1 tim.

Tim koji je do ove godine bio poznat samo kao Sauber, udružio je snage sa Alfa Romeom, pa nakon tri decenije opet možemo gledati "Alfu" u najbržem cirkusu na svijetu.

Alfa Romeo Sauber je danas predstavio svoj model, a sve je proteklo u znaku Dana zaljubljenih.

Tako je ovaj F1 tim predstavljanje svog novog bolida nazvao "ljubavnom pričom", uz poruku "ljubav na prvi pogled", a isti je odmah izašao na stazu. Čast da sa novom Alfom obiđe prvi krug dobio je Kimi Raikkonen, vozač ove ekipe.

Inače, još nije poznato ime novog modela Alfinog bolida, s obzirom da je njegovo zvanično predstavljanje za javnost zakazano za ponedjeljak.

Ipak, on je danas predstavljen na društvenim mrežama i to u "kamuflažnom" dezenu u kojem dominiraju srca.

Nova sezone najbržeg cirkusa na svijetu počinje 17. marta, Velikom nagradom Australije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi