Marchionne: Ili smo napravili smeće od bolida ili će on biti prava zvijer

Novi dizajn bolida

Marchionne: Ili smo napravili smeće od bolida ili će on biti prava zvijer

E. Ganibegović

Predsjednik Ferrarija Sergio Marchionne iznio je svoje dojmove kada je u pitanju novi Ferrarijev jednosjed za narednu sezonu.

Marchionne je navodno prilikom posjete Maranellu zatekao dosta opuštenu atmosferu među svojim tehničkim timom, pa zato smatra da će novi bolid ili biti loš, ili izuzetno dobar.

"Bio sam u Maranellu posljednjih nekoliko dana, te sam otkrio da su dečki zaduženi za dizajn bolida previše opušteni. Mogu samo zaključiti da smo napravili smeće od bolida ili da će on biti prava zvijer", rekao je predsjednik Ferrarija, pa zatim dodao:

"Sve smo uložili kako bismo imali super snažan bolid. Morat ćete pričekati 22. februar kada ćemo ga predstaviti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi