Marko: Ne žurimo, imamo mladih vozača

O eventualnoj zamjeni za Marka Webbera

Marko: Ne žurimo, imamo mladih vozača

M. Maksimović

Mark Webber je do sada za ekipu Red Bulla vozio potpisujući ugovore, godinu za godinom. Ove godine je ista situacija, međutim u obzir treba uzeti skandal koji se dogodio na VN Malezije, ali i činjenicu da će Australac voziti za ekipu Porschea na utrkama izdržljivosti naredne godine. 

Automatski, već sada se špekuliše o eventualnom nasljedniku Marka Webbera. 

 

''Znam da mnogo vozača želi voziti za ekipu Red Bulla, ali isto tako mi imao dosta mladih vozača u svom juniorskom programu. Ne zaboravite da imamo dvojicu mladih u ekipi Toro Rossa, Vergena i Ricciarda. Ricciardo je trenutačno bolji, Vergne ima problema u kvalifikacijama. Mi smo za sada zadovoljno, ali ne žurimo a eventualnim izborom vozača koji bi naslijedio Webbera'' tvrdi Helmut Marko. 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.