Verstappena promijenila djevojka, više ne vrišti, dobio je i 10 kilograma mišićne mase

Lider u poretku vozača

Verstappena promijenila djevojka, više ne vrišti, dobio je i 10 kilograma mišićne mase

A. Čaušević

Max Verstappen ima nekoliko razloga zašto je promijenio svoj karakter. 

Ovom 23-godišnjku za sada ide odlično. Vodeći je u generalnom poretku. Pobijedio je u Imoli i Monte Carlu, dok je u preostale tri utrke bio drugoplasirani.

Sjajni Nizozemac je poznat po nadimku Mad Max se nalazi u vezi sa Kelly Piquet, kćerkom trostrukog prvaka svijeta Nelsona Piqueta. Izgleda veoma sretno što se najbolje moglo vidjeti nakon trijumfa u Monacu.

"Od 17. do 23. godine stvari se mijenjaju. To je potpuno normalno. Ranije sam vrištao, dok sam sada opušteniji", koji se nada novom odličnom rezultatu u Bakuu predstojećeg vikenda.

"U poređenju s prošlom godinom moja težina se povećala. Nikad nisam imao problema s vozilom. Imam 78 kilograma sa kompletnom opremom", kazao je vozač Red Bulla koji je dobio deset kilograma mišićne mase.

"Moj odnos s Hamiltonom je korektan. Veoma normalan. Imali smo velike bitke na stazi i nadam se da će se to nastaviti tokom sezone", rekao je Verstappen.

Nizozemski vozač je dodao kako konstantno priča sa ocem Josem te s ocem svoje djevojke Nelsonom, ali najmanje o savjetima za utrkivanje.

Top Komentari

celikze
ovaj je Bi glavu dajem...gledaj mu pogleda ociju 100% dvocjevka...zivi bili pa vidjeli
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije