Svi je znaju, a prepoznaju rijetki: Slavna sportistkinja bez grudnjaka nagradila Verstappena

Scena iz Monte Carla

Svi je znaju, a prepoznaju rijetki: Slavna sportistkinja bez grudnjaka nagradila Verstappena

A. Čaušević

Jedna scena nakon završenih kvalifikacija za Veliku nagradu Monaca privukla je posebnu pažnju te je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama. 

Max Verstappen je fenomenalnim posljednjim krugom ulicama glamuroznog Monte Carla stigao do 23. pol pozicije u karijeri te će nedjelju utrku krenuti sa prvog mjesta.

Vozač Red Bulla je odvezao najbolji krug ispred Fernanda Alonsa iz ASton Martina te Charlsea Leclerca iz Ferrarija te je u odličnoj poziciji da stigne do novog trijumfa.

Kada je izašao iz bolida, Verstappen je krenuo po svoju nagradu u obliku gume, a tamo ga je čekala, za mnoge danas, neprepoznatljiva Marija Sharapova.

Ova 36-godišnja Ruskinja je značajno promijenila izgled u odnosu na igračke dane te oni koji je nisu vidjeli duži period je jedva mogu prepoznati.

Oglasi

Nekadašnja svjetski broj 1 i najseksipilnija sportiskinja svijeta je svoju prepoznatljivu plavu kosu zamjenila drugom bojom te je sada brineta.

Sharapova je na sebi nosila žutu kombinaciju, međutim do izražaja je došlo i to da ne nosi grudnjak što su odmah primjetili mnogi fanovi.

Iako se prije dvije godine oprostila od tenisa te je u međuvremenu postala i majka, Sharapova i u Monte Carlu pokazala da je i dalje itekako atraktivna.

Otkako je otišla u penziju posvetila se biznisu, a svojevremeno najplaćenija sportistkinja svijeta navodno raspolaže bogatstvom od čak 180 miliona dolara.

Inače, od nagrada na turnirima zaradila je oko 35 miliona eura, dok sa druge strane Verstappen na godišnjem nivou u Red Bullu ima platu preko 40 miliona eura.

Inače, Nizozemac je dvostruki uzastopni prvak svijeta u Formuli 1 te je na pravom putu da dođe i do treće titule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi