Nije ni sjeo u bolid, a već je napravio skandal: Hvatao djevojku za grudi na zadnjem sjedištu

Objavio video na Instagramu

Nije ni sjeo u bolid, a već je napravio skandal: Hvatao djevojku za grudi na zadnjem sjedištu

Admin Čaušević

Iako još uvijek nije ni sjeo u bolid Formule 1, novi vozač Haasa, Nikita Mazepin je napravio veliki skandal.

Naime, ruski vozač je objavio video na Instagramu kako tokom vožnje hvata djevojku za grudi koja je sjedila na zadnjem sjedištu vozila.

Inostarani mediji već špekulišu da će 21-godišnji Rus biti izbačen iz tima. Oglasio se i Haas koji je snimak okarakterisao kao "odvratan".

“Haas ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina u videu koji je nedavno objavljen nanjegovim društvenim mrežama. Osim toga, sama činjenica da je video objavljen na društvenim mrežama je odvratna. Stvar se rješava interno i trenutno se neće komentarisati", poručili su iz Haasa.

Snimak eksplicitnog zadržaja pogledajte ovdje.

Logičan slijed događaja je bilo i Mazepinovo izvinjenje.

"Želio bih se izviniti za svoje nedavne postupke u smislu vlastitog neprimjerenog ponašanja i činjenice da je sve objavljeno na društvenim mrežama. Žao mi je zbog prekršaja kojeg sam napravio i zbog sramote koju sam donio Haas F1 timu."

Putem Instagrama se oglasila i djevojka iz videa koja tvrdi da je Mazepinova dugogodišnja drugarica.

"Vjerujemo jedno drugom i ovo je bio glup način na koji smo se šalili jedno s drugim. Ja sam objavila ovaj video na njegov story kao šalu. Mogu vam dati svoju riječ da je on jako dobra osoba i da nikada ne bi uradio ništa da mi naudi i da me ponizi", poručila je ona.

Top Komentari

El_Matador
Sport postaje sranje jer se svakakve stvari izvan sporta stalno ubacuju u sport. Kakve veze ima šta bilo koji sportista radi van terena, ili u ovom slučaju van staze? Sve dok nije ubica, silovatelj i sl. ima apsolutno pravo da bude šta god želi u privatnom životu. Ali ne može kad postoje društvene mreže i retardirani mediji koji više vole pisati o ovakvim stvarima, a manje o sportu kojim bi se, navodno, trebali baviti.
5 0
dinass
Drug moj ko nije od nas copio curu ovako nekad, jedini grijeh mu je sto je sve snimao i objavio al valjda mozes i to kad hvatas kuravu a ne curu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi