9

Komentari (9)

user1604395621
Mala želi da bude popularna na bilo koji način....a Mazepin je bio najlakši i najbrži način za to.
El_Matador
Sport postaje sranje jer se svakakve stvari izvan sporta stalno ubacuju u sport. Kakve veze ima šta bilo koji sportista radi van terena, ili u ovom slučaju van staze? Sve dok nije ubica, silovatelj i sl. ima apsolutno pravo da bude šta god želi u privatnom životu. Ali ne može kad postoje društvene mreže i retardirani mediji koji više vole pisati o ovakvim stvarima, a manje o sportu kojim bi se, navodno, trebali baviti.
dinass
Drug moj ko nije od nas copio curu ovako nekad, jedini grijeh mu je sto je sve snimao i objavio al valjda mozes i to kad hvatas kuravu a ne curu.
Seljober_Hakinnen
vako i ja ba hvatam svu zivinu
Adnan1983
Imat će Schumacher problema sa njim
Vrana
Da nam nema ova sorta žena, nebi bilo svalerki, ipak italjanke ostaju favorit za ovaj posao, samo se sjećam lucia sta radi,nikad joj dosta nije, samo me zanima.da li si ti čuo kako se roka pa sam izašao iz te je ona izbacila da moze glasnice hmm
Vrana
* dali si ti čuo * glasnije
Penderinos
Jel muško ili nije ?
Dobar,Los,Zao
Jel cepalo Dugme u bolidu"na zadnjem sjedistu mog bolida oooo"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.