Mick Schumacher se šokirao kada su mu saopštili vijest, a stigao je i komentar: "Hrabar kao otac"

Nakon VN Austrije

Mick Schumacher se šokirao kada su mu saopštili vijest, a stigao je i komentar: "Hrabar kao otac"

Haris Zilić

Vozač Haasa Mick Scumacher odradio je sjajnu utrku za VN Austrije.

Sin legendarnog Michaela Scumachera ostvario je rezultat karijere i osvojio šesto mjesto, što je ujedno i najbolji rezultat Haasa u tekućoj sezoni.

Schuamcher je na stazi imao nekoliko maestralnih poteza, izdvaja se sredina utrke kadaje u jednoj krivini prestigao čak četiri vozača.

Tokom utrke preticao je velikane poput Fernanda Alonsa i Lewisa Hamiltona i tako dokazao da se može nositi i sa najboljim majstorima Formule 1.

Nakon utrke stigla je i nagrada za vozača dana, a kada su mu organizatori saopštili vijest Schumacher mlađi nije mogao vjerovati, ali svi su mišljenja da je sasvim zasluženo ponio taj epitet. Njegova reakcija postala je hit, a možete je pogledati OVDJE.

"Hrabar kao otac, bit će slavan kao otac", jedan je od komentara.

Zasigurno sezone karijera Micka Schumachera neće ostati neprimjećena i već ga od naredne sezone možemo očekivati u drugoj ekipi i nekom boljem bolidu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti