Kao da je došao kod druga na roštilj, a ne na Formulu 1: McGregorov stajling razočarao javnost

Irac u centru pažnje

Kao da je došao kod druga na roštilj, a ne na Formulu 1: McGregorov stajling razočarao javnost

E. Čaušević

U Monte Carlu danas su održane kvalifikacije Formule 1 za sutrašnju utrku.

Na legendarnoj stazi u Monte Carlu sutra će biti održana nova utrka Formule 1, a već u kvalifikacijama vidjeli smo mnogo uzbuđenja.

Charles Leclerc je osvojio pole poziciju, a totalni haos napravio je Sergio Perez koji se zabio u ogradu u posljednjem krugu kvalifikacija zbog čega je upropastio zadnji pokušaj za sve vozače osim Leclerca.

U Monte Carlu danas smo mogli vidjeti veliki broj poznatih ličnosti koje su pratile kvalifikacije Formule 1, a neki od njih su bili i u boksovima pojedinih ekipa.

U centru pažnje našao se irski borac Conor McGregor koji je bio u boksu Haasa, te je objavio fotografiju s Mickom Schumacherom.

Međutim, ni slutio nije kakve kritike će dobiti zbog svoj stajlinga. On je došao u raskopčanoj košulji zbog čega su mnogi poručili da je to nepoštovanje prema velikom takmičenju poput Formule 1.

Image

No, to nije iznenađenje za McGregora koji je znao praviti i mnogo gore stvari da se nađe u centru pažnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi