"Mnogo toga sam naučio od prethodne sezone i sada sam potpuno drukčiji vozač"

Tvrdi Lance Stroll

"Mnogo toga sam naučio od prethodne sezone i sada sam potpuno drukčiji vozač"

E. Ganibegović

Williamsov mladi vozač Lance Stroll tvrdi kako je sada poputno drukčiji vozač u odnosu na njegovu prvu utrku na početku 2017. godine.

"Mislim da sam se mnogo promijenio kroz prošli godinu. Naučio sam mnogo toga", započeo je Stroll.

"Stekao san dosta iskustva, pošto sam vozio rame uz rame sa njaboljim vozačima na svijetu. Proživite različite emocije. Osjetio sam kako je to biti na pobjedničkom postolju i kako je to krneuti oz prvog startnog reda na VN Italije."

"Naučio sam mnogo o tome kako je biti vozač, putovati svijetom i utrkivati se na različitim stazama protiv najboljih vozača na svijetu."

"U Formuli 1 se traži perfekcija kako bi na kraju vikenda imali pristojan rezultat. Definitivno se osjećam kao poptuno drukčiji ovzač ako se usporedim sad i na početku prošle sezone u Melbourenu", završio je vozač Williamsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi