Montoya tvrdi da je bliži osvajanju trostruke krune od Alonsa
EPA

Izjava Kolumbijca

Montoya tvrdi da je bliži osvajanju trostruke krune od Alonsa

Eldar Ganibegović

Nekadašnji vozač Formule 1 i pobjednk Indy 500 Juan Pablo Montoya vjeruje kako je on bliži osvajanju trostruke kurne nego Fernando Alonso.

Kako bi se došlo do trostruke krune potrebno je doći do pobjeda na Monaco Grand Prixu, Indyju 500 i Le Mansu. Samo je jedan vozač u historiji uspiso da to napravi, a u pitanju je Graham Hill.

"Fernando ima vještine da napravi nešto takvo, ali to nije niti malo lagano", rekao je Montoya.

"Istina je da sam ja bliži tome nego on. Za mene, ne znam još ništa po pitanju Le Mensa. Moramo prvo vidjeti što će biti s pravilima u Le Mansu i postoji li kakva šansa da Penske uspije nešto napraviti u budućnosti."

"Nas dvojica smo vozači koji se ne boje novih stvari. Ne vidim druge vozače F1 koji pokušavaju to raditi. Kada si mlad i nalaziš se u F1, živite u uvjerenju da ne postoji ništa izvan toga", izjavio je Kolumbijac.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebee za prethodnm iskustom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu. ▬ ➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi