Nema razlike između Vettela i Webbera

Nema razlike između Vettela i Webbera

Nakon dva odustajanja na utrci u Južnoj Koreji počele su kružiti priče kako će se vodstvo Red Bulla na naredne dvije utrke okrenuti samo jednom od vozača, a šef tima Christia Horner je demantirao takve navode.

"Imamo dvojicu odličnih vozača i u skladu sa sportskom etikom Red Bulla obojica će dobiti istu podršku. Vidjeli smo u Koreji da je nemoguće prognozirati  šta se sve može dogoditi u ovako neizvjesnoj borbi za naslov. Sve se brzo mijenja, ja sam uvjeren da će obojica naših  vozača dati sve od sebe kako bi ostvarili najbolji rezultat za cijeli tim", kaže Horner.

"Pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno. Mnogi su mislili da staza u Koreji neće odgovarati našem timu, ali osvojili smo prvi startni red u kvalifikacijama, a odagnalii smo i sve sumnje u naše mogućnosti po kišnim uslovima", rekao je šef Red Bulla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.