Niki Lauda: Zašto više nema djevojaka na stazi, pa nisu bile gole?

Upozorio čelnike Formule 1

Niki Lauda: Zašto više nema djevojaka na stazi, pa nisu bile gole?

E. Čaušević

Legendarni vozač Formule 1, Niki Lauda, još uvijek je član Mercedesa i odlučio je upozoriti čelne ljude ove organizacije da bi najbolji timovi mogli napustiti F1 zbog novih promjena.

Nakon što je Libery Media preuzela vodstvo Formule 1 dosta toga se promijenilo, a čini se da je to najviše škodilo popularnosti ovog sporta. Čelnici F1 nedavno su predstavili promjene koje planiraju za narednu sezonu, a Ferrari je zaprijetio da bi zbog toga mogao napustiti Formulu 1.

Legendarni Niki Lauda poručio je da Libery Media radi na potpuno pogrešan način i da će ih to žestoko koštati. O je izjavio da Ferrari neće biti jedini ako napusti F1, te da će i druge ekipe vjerovatno pratiti italijanski tim.

"S novim promjenama najbolje ekipe će imati velika ograničenja. Moguće je da će svi željeti da napusti F1 ukoliko sve ove promjene odu u pogrešnom smjeru. Ne znam čemu sve te promjene. Pa, zašto više nema djevojaka na stari, pa nisu bile gole? Sad su djecu stavili pored bolida i to je pogrešno", rekao je Lauda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi