Novi luksuzni SUV već je upisan u Guinessovu knjigu rekorda

Novi luksuzni SUV već je upisan u Guinessovu knjigu rekorda

Sponzorski tekst

Jaguar-E Pace premijerno je predstavljen u Londonu, a za tu je prigodu izveden najveći luping ikada, tijekom kojeg se E-Pace impresivnim skokom od 15,3 metra, uz uzdužnu rotaciju od 270 stupnjeva, upisao u Guinessovu knjigu rekorda.

Jaguar E-Pace je kompaktni SUV, a kao svaki Jaguar, on je prije svega sportski automobil dizajniran za svakodnevni život. Odlikuje ga jedinstvena kombinacija vrhunskog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Karakteristike su palete automobila E-Pace stimulirajuća vožnja za sva osjetila, suvremena ručna izrada koja se ocrtava u visokokvalitetnim materijalima i modernom dizajnu te svakodnevna praktičnost. Premium SUV s pet sjedala spaja dizajn i performanse sportskog stila iz Jaguarove game vozila s prostranim i praktičnim automobilom koji ima pogon na sva 4 kotača.

Napredna dinamika vožnje i izvanredna profinjenost model E-Pace čine automobilom koji je u potpunosti prilagođen vozaču. Vanjski dizajn naglašava sportski karakter modela E-Pace, dok je unutarnji dizajn prepoznatljiv za brend Jaguar jer je svaka komponenta detaljno razrađena, što rezultira modernom, stiliziranom i divno izrađenom unutrašnjošću koja nudi prostrani interijer, vodeći u klasi.

Novi Jaguar E-Pace postigao je maksimalnih pet zvjezdica na Euro NCAP testiranjima sigurnosti što potvrđuje da je jedan od najsigurnijih automobila na tržištu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi