Odlične vijesti iz Melburna: Član McLarena se dobro osjeća i više nema simptome koronavirusa

Već nekoliko dana je u izolaciji

Odlične vijesti iz Melburna: Član McLarena se dobro osjeća i više nema simptome koronavirusa

E. Čaušević
Teme:

Zbog pandemije koronavirusa čelnici Formule 1 prije nekoliko dana odgodili su početak nove sezone.

Nova sezona Formule 1 trebala je početi jučer utrkom za Veliku nagradu Australije, ali je ona odgođena nakon što je potvrđeno da je jedan član ekipe McLarena zaražen koronavirusom.

McLaren se nakon toga povukao s utrke za VN Australije, ali ubrzo nakon toga stigla je odluka da se ova utrka odgodi. Član McLarena je odmah prebačen u izolaciju, te su testirani i ostali članovi ovog tima.

No, na svu sreću nije bilo više zaraženih, a danas iz Melburna stižu nove lijepe vijesti. Naime, potvrđeno je da se zaraženi član McLarena osjeća dobro i da više nema simptome.

To su svakako ohrabrujuće vijesti posebno za ekipu McLarena koja se već sedmicama sprema punom parom za početak nove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi