Otkriven sadržaj nikada ranije objavljenog pisma Schumacherove supruge
Schumacher je krajem 2013. godine doživio tešku nesreću i od tada se o njegovom zdravstvenom stanju zna jako malo.

Nove vijesti o legendi

Otkriven sadržaj nikada ranije objavljenog pisma Schumacherove supruge

O zdravstvenom stanju Michaela Schumachera se zna jako malo proteklih godina, ali je u javnost dospjelo jedno pismo njegove supruge koje do sada nije viđeno.

Radi se o pismu koje je Corinna napisala njemačkom muzičaru Saschi Hercenbachu u kojem mu se zahvaljuje što je komponovao himnu posvećenu legendi F1 pod nazivom "Rođen da se bori'.

Ona je u pismu između ostalog navela kako svi znamo da je Schumacher veliki borac te je poručila kako je ova himna pomogla njenoj porodici u jako teškom vremenu.

"Svi znamo da je Schumacher borac. Željela bih ti se od srca zahvaliti da vrlo lijep dar koji će nam pomoći da prođemo kroz ovaj vrlo težak trenutak. Baš je lijepo primiti toliko lijepih želja i riječi. To znači mnogo našoj porodici", napisala je Corinna.

Inače, Hercenbach je himnu napisao godinu dana nakon nesreće u kojoj je Schumacher teško stradao, a nije poznato iz kojeg perioda je Corinnino pismo.

Podsjetimo, Schumacher je stravičnu nesreću doživio na skijanju krajem 2013. godine i od tada se skoro ništa ne zna o njegovom zdravstvenom stanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi