Predstavljamo bolide za novu sezonu Formule 1

Ove sezone ekipe su se dobro potrudile oko dizajna

Predstavljamo bolide za novu sezonu Formule 1

Endin Čaušević

Nova sezona Formule 1 uskoro će početi, a danas nas očekuje i prvo testiranje bolida koji su spremni za novu sezonu najbržeg cirkusa na svijetu.

Konstruktorsi timovi Formule 1 zvanično su predstavili izglede novih bolida koji će se koristiti u novoj sezoni. Danas će biti održano i prvo testiranje novih bolida nakon čega će biti poznati i svi sitni detalji oko motora koji će se koristiti u novoj sezoni.

Predstavljamo vam dizajn svih timova Formule 1 za novu sezonu. Podsjećamo, titulu brani vozač Mercedesa Lewis Hamilton, a Mercedes brani titulu u konstrutorskoj utrci.

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi