Prvi koraci velikog šampiona?
Foto: EPA

Neslužbene informacije

Prvi koraci velikog šampiona?

M. Šljivak

Legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher gotovo tri godine se oporavlja od teške povrede glave koju je zadobio na skijanju.

Nakon mnogih priča kako za slavnog Nijemca nema napretka i da je njegov život na ivici, Schumacherov oporavak navodno kreće ka dobrom, te je napravio prve korake.

Međutim, službene potvrde o ovom nema, ali izvori bliski porodici sedmerostrukog svjetskog prvaka tvrde kako je Schumi još u kolicima, ali da tretmani idu dobro i da bi se uskoro mogao potpuno oporaviti.

Schumacher je stradao u nesreći na skijanju u decembru 2013. godine. zadobio je teške povrede glave nakon udarca glavom u stijenu, a u komi je bio od septembra 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi