"Težak period za mene, možda i najteži u karijeri"

Valtteri Bottas nakon VN Malezije

"Težak period za mene, možda i najteži u karijeri"

E. Ganibegović

Vozač Mercedesa, Valtteri Bottas kaže kako trenutno prolazi kroz veoma težak period u karijeri.

Finski vozač je u Maleziji završio kao petoplasirani, bez obzira što je imao sličan set-up kao Lewis Hamilton, koji je završio na postolju.

Sebastian Vettel je na kraju završio ispred Bottasa, iako je startovao kao posljednji. Finac je ipak završio 56 sekundi iza pobjednika Maxa Verstappena.

"Postoji mnogo znakova pitanja oko toga šta se u biti dešava i zašto se dešava, pa pokušavam  da ih otklonim, jedan po jedan. Težak period za mene, možda i najteži što se F1 karijere tiče. Nije lahko kada uđete u bolid i ne možete da nađete rješenje. Spreman sam na sve, uradit ću sve što treba", rekao je Bottas. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi