Raikkonen: Idemo u Maleziju da napravimo dobar rezultat
EPA

Vozač Ferrarija

Raikkonen: Idemo u Maleziju da napravimo dobar rezultat

E. Ganibegović

Vozač Ferrarija Kimi Raikkonen tvrdi kako njegov tim može biti u kombinacijama za pobjedu u narednim utrkama.

Bez obzira na loš rezultat u Signapuru, Finac optimistično gleda na sljedeće izazove njegove ekipe.

"Mediji pretpostavljaju kako je teško, ali mi ne. Idemo tamo, to je druga utrka, drugi vikend. Želimo se boriti i dati sve od sebe", rekao je Finac.

"Šteta je što nismo napravili bolji rezultat u Signapuru, ali ispred nas ima još utrka i siguran sam kako ćemo biti bolji."

"Slijedi Malezija, gdje bismo trebali napraviti dobar rezultat. Poslije dolazi Japan, staza s visokim razinama downforcea, tu bi moglo biti dosta neizvjesno. Red Bull je također veoma dobat na toj stazi, mislim da bi mogli....to definitivno neće biti naša najbolja staza."

"Brazil je mjesto gdje će Red Bull biti posebno dobar. Ferrari će biti osobito jak, po svemu sudeći mislim kako će biti tijesno u slijedećim utrkama."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi