Ricciardo: Stvari se odvijaju kako smo planirali

Australac zadovoljan nakon tri dana

Ricciardo: Stvari se odvijaju kako smo planirali

Daniel Ricciardo je jedini prošle godine uspio narušiti dominaciju Lewisa Hamiltona i Nice Rosberga.Vjerovatno niti on sam nije mogao očekivati da će kao drugi vozač Red Bulla ostvariti tri pobjede, dvije vezane.

Odlaskom Vettela, Ricciardo postaje prvi vozač Red Bulla. Nakon tri dana testiranja, Riciardo kaže:

"Stvari se odvijaju onako kako smo očekivali.Ja sam kompletirao 48 krugova što nije loše pogotovo ako se sjetiti kako su stvari izgledale prošle sezone u ovom vrijeme. Čak smo morali mijenjati i motor, ali sam po povratku na stazu odrađivao planirane stintove. Završni dan će pokazati kakva je situacija u ovom trenutku što se tiče ostalih ekipa. Što se tiče nas, mislim da imamo prostora za napredak kada krenu testiranja u Barceloni" mišljenja je Ricciardo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti