Ricciardo vrištao od bijesa zbog greške ekipe Red Bulla

Žestoko su ga koštali

Ricciardo vrištao od bijesa zbog greške ekipe Red Bulla

E. Čaušević

Kvalifikacije za utrku za Veliku nagradu Japana održane su jutros, a pole poziciju još jednom osvojio je Lewis Hamilton koji ide lagano prema novoj tituli prvaka svijeta.

Dosta uzbuđenja jutros smo gledali u kvalifikacijama, a velike probleme vozačima pravila je i kiša. Veliki problem za Red Bull desio se u drugom dijelu kvalifikacija kada Daniel Ricciardo nije uspio izboriti mjesto među deset najbržih.

Na bolidu Ricciarda bilo je doosta problema jer je Red Bull radio dosta promjena, a na kraju ovaj vozač nije ni izašao u drugom dijelu na stazu, te je ostao bez vremena. Ovaj potez ekipe je nevjerovatno naljutio Ricciarda koji je vrištao pored boksa od bijesa.

Ricciardo će sutrašnju utrku početi sa tek 15. mjesta i sigurno da nije očekivao tako loš rezultat. Podjećamo, utrka za VN Japana počinje sutra ujutro od 7:10 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti