Ricciardo: Žalba će oduzeti puno vremena...

U Red Bullu vjeruju da su u pravu

Ricciardo: Žalba će oduzeti puno vremena...

Daniel Ricciardo je odradio odličnu utrku na VN Australije. U prvom nastupu za Red Bull na jednoj GP utrci, Australac je završio na drugom mjestu. Međutim, njegovo oduševljenje nije dugo trajalo. Red Bull je diskvalifikovan, Ricciardo je ostao bez drugog mjesta i bodova.

Nakon utrke nije bio previše raspoložen da komentariše svoju diskvalifikaciju, ali se oglasio par dana kasnije.

" Nije sve crno - bijelo i moja ekipa će se boriti do kraja, pa ćemo vidjeti kako će se sve završiti. Sigurno je da će žalba Red Bullu uzeti dosta vremena i novca, ali u mojoj ekipi čvrsto vjeruju da sve mogu preokrenuti. Da ne vjeruju u to, vjerovatno se ne bi niti žalili" poručio je Ricciardo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.